oh home let me come home

det er så skummelt å fortelle noen hvordan jeg har det. noe med puls.
men i dag fortalte jeg maja at jeg tenker så mye på henne at jeg glemmer igjen telefonen min i kjøleskapet og dusjer med sokkene på.

for det gjør jeg. jeg glemmer igjen mobilen min i kjøleskapet og dusjer med sokkene på fordi jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn henne. jeg tenker ikke en gang at jeg vil høre henne puste tungt eller kjenne at hun er klam på ryggen. eller at hun er våt. jeg tenker at det hadde vært så jævlig fint å bare ligge inntil henne og virkelig føle at hun aldri ville gått fra meg, som før.

men hun gjorde det. hun gikk fra meg. uansett hvor mye jeg prøver å innbille meg selv at jeg gikk fra henne, så gikk hun fra meg. og uansett hvor mye hun herreguder og sier at hun savner meg og elsker å bli knullet av meg, så vil hun ikke ha meg tilbake.

nå holdt jeg nesten på å viske ut alt og heller skrive om hun heite jeg var naken med for noen titalls timer siden, men jeg gjør ikke det. for jeg tenkte nok på henne da, og.

7 kommentarer

oneeyedchicken

31.jan.2011 kl.03:58

Love sucks mate!

31.jan.2011 kl.22:41

Home is when I'm alone with you.

Nikita

02.feb.2011 kl.09:07

Huff. I feel sorry for you. Det er forferdelig når noen har okkupert hodet ditt så mye at du ikke klarer å tenke på noe annet, uansett hva du gjør eller hvem du er med...

Kristine

03.feb.2011 kl.00:39

var kanskje litt lite gjennomtenkt ja! hehe;) men du kan jo fortsatt gå med ringer. litt mer spennende

FAY

06.feb.2011 kl.18:51

jævlig dritt.

er det virkelig slik at det som gir menneskene lykke også blir kilden til menneskenes ulykke? .. tror det ja

Ming

14.apr.2011 kl.19:03

hei, du sa du ville kjøpe magasin, så jeg tenkte jeg skulle si ifra at de er ferdige og klar til salg nå! faktisk så er det ikke så mange igjen en gang! uansett, står litt flere detaljer om magasinet på bloggen min, ellers kan du sende en mail til ming.unn@gmail.com hvis du vil ha. står her at du bor i stavanger, jeg skal innom stavanger på vei hjem fra påskeferien, hvis du vil slippe å betale porto. tjohei. :)

Domino

14.mai.2011 kl.22:56

Livet er oppturer og nedturer, med tanker som kjører berg og dalbane hos noen, mens den kjører Bergensbanen hos andre.

-Domino

Skriv en ny kommentar

hits