jegelskermeg

Å drikke, stå i baren og svaie, løfte glasset, tenne sigaretten, snakke uten å vite hva som blir sagt, en ustanselig strøm av glemsel som blir mottatt av en hvilken som helst munn. Å falle ned i en lavere enhet, et slags felleskap under; et beruset samfunn. Klokken har akkurat passert midnatt, det er verken tirsdag eller onsdag, det er drikketid. Det er tid for å forsvinne, her blant dine venner og din nye familie og alle du ikke kjenner. Du sitter i baren og drikker. Du har kastet deg ut i mengden, og uten at noen merker det, synker du helt til bunns og blir borte.

Drømmen om å forsvinne. Blir borte. En dag å gå ut døren og aldri venne tilbake. Drømmen om å bli en annen. Drømmen om en forvandling. Som når du våkner en morgen i sengen ved siden av et ansikt du ikke kjenner. Som når hun sier navnet ditt, og navnet ditt virker åpent.

Jeg klarte verken å være gift eller bo på landet, jeg klarte ikke å la være å skrive. Jeg klarte ikke å bli kvitt meg selv. Jeg klarte ikke å bli en annen. Jeg gjenopptok mitt gamle liv. Mine gamle travelheter. Nye forhold. Nye drømmer, nye reiser, nye moter, nye penger, nye bøker. Nye sammenbrudd. Men aldri et nytt liv. Er det mulig, tror du, å begynne et nytt liv? Jeg vet ikke.
Idag styrtet alt sammen, til det rene ingenting, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Kjæreste.
Jeg går fra deg i dag.

6 kommentarer

Stine

20.jan.2011 kl.13:57

Det var rørende skrevet, stå på!

Nikita

20.jan.2011 kl.23:20

Du skriver så fantastisk, det var vondt å lese...

Lykke til.

pernille gulette

21.jan.2011 kl.16:10

jeg elsker måten du skriver på. så utrolig ærligt og vakkert.

eigenarta

21.jan.2011 kl.22:15

du skriver fantastisk fint.

Maria.

25.jan.2011 kl.18:35

Du skriver helt ufattelig bra.

FAY

06.feb.2011 kl.18:54

nei for du er bare deg selv i din egen kropp. og desto mer du prøver å fornye deg, desto mindre vil du kanskje være tro mot den du er født som.. man er da født med noe tror du ikke? det tror jeg..

dessuten vil det være like vondt å være menneske uansett hvor grønt gresset er der i det fjerne..

og godt

:)

Skriv en ny kommentar

hits