viva las vegas
Mange mennesker liker å lage en liste over ting de vil gjøre før de dør. Noen skriver den ned, de fleste bærer den med seg i tankene. Noen har lyst til å bli viet av Elvis i et hvitt kapell i Las Vegas. Småfull, med noe gammelt, noe nytt, noe lånt og noe blått med og på seg. De vil kanskje gjøre det sammen med en totalt ukjent, eller med en de ønsker å tilbringe resten av livet med. Jeg skal, på valentinsdagen, bli viet av Elvis i et hvitt kapell i Las Vegas. Det er mindre enn èn måned til.

Det er kanskje ikke med en totalt ukjent. Det er kanskje ikke med en jeg ønsker å tilbringe resten av livet mitt med, men jeg skal gjøre det. Og jeg skal smile når jeg innser hvor utrolig dum jeg var som tjueåring.

8 kommentarer

Maja

18.jan.2010 kl.09:48

Du er enten gal eller genial. Men forlover skal jeg være. Uansett<3

r3ality

18.jan.2010 kl.11:57

håper det her er kødd ass

r3ality

18.jan.2010 kl.11:58

ja for det er jo viktig å ha noe spesielt å kunne angre på.. sånn med unntak av alt annet

maren

18.jan.2010 kl.18:02

you go girl

Alibaba (Ali-G)

19.jan.2010 kl.20:04

haha, nei. appelsin blir altfor vanskelig :P har ingenting oransj eller kostyme som er rund.

honning

20.jan.2010 kl.00:08

Takk for tipset! Du er sikker på at det fungerer med Billettservice? Frustrasjonen over å rote bort noe så, ja, nesten hellig, er merkbar og stor, særlig nå som 99 prosent av mine eiendeler ligger skjult et sted jeg ikke aner hvor er.

Jeg håper vielsen din i, og selvsagt selve reisen din til, Las Vegas går knirkefritt. Det virker som en passe skrudd, men ikke desto mindre genial ting å gjøre!

Samtidig bet jeg meg ekstra merke i det du skriver avslutningsvis, det om at du vil huske tilbake på det hele og smile. Jeg gleder meg selv til å beundre mine grå hår mens jeg ser tilbake på alt dumt og alt fint og alt skrullete. Men hva hvis man aldri gjør noe slikt dumt og fint og skrullete?

Tiden må vel være inne for å virkelig leve nå..?

JULIE AIDA

20.jan.2010 kl.17:14

hahah ja det er ganske fantastisk. han ser nok ikke slik ut lenger, litt større mage og litt grå i håret, men alltid gøy å se på det. fniz.

jeg vet bare at jeg har lyst til å synge på tv før jeg dør.

Maria.

29.jan.2010 kl.20:14

Så fantastisk rart og fint påfunn. Ble litt lettere, på et vis, når jeg leste dette. Det burde være flere som gjorde sånt.

Håper det blir flott. Og uansett er det jo alltid gøy å ha noe man kan se tilbake på og tenke på hvor dum man var og hvor merkelig det var å gjøre noe sånt.

Skriv en ny kommentar

hits