i go to the barn because i like it
Kjønnslivet er en av de mest betydningsfulle og bestemmende sider av menneskelivet. Det byr oss de største lykkemuligheter ved et trygt og berikende samliv med et annet menneske, men det kan også volde oss større sorg og ulykke enn noe annet i livet. Et tilfredstillende og lykkelig kjønnsliv er ikke i seg selv nok til å sikre oss en lykkelig tilværelse. Det alene kan ikke gi vårt liv tiltrekkelig innhold. Mennesket har så mange forskjellige behov, og om vi føler oss lykkelige avhenger av at vi kan nå en rekke forskjellige mål som våre behov stiler mot. 

 

Men uten et lykkelig kjønnsliv blir det så meget vanskeligere å nå også andre mål en har satt seg i livet, og å føle lykken ved å nå dem. Mennesker med et disharmonisk , utrilfredstillende og innefrosset kjønnsliv blir sjelden lykkelige i sitt arbeid, eller i sitt sosiale samvær med andre mennesker. Ensomme mennesker er sjelen lykkelige mennesker.

 

Når kjønnslivet spiller en så fundamental rolle for menneskets lykke, skulle en vente at både barn, ungdom og voksne fikk den nødvendige viten om de vesentlige sider ved kjønnslivet. Det kunne gi et vern mot sorg og ulykke som kjønnslivet kan volde en, og det kunne lede en mot de lykkemuligheter som det byr oss. 

Én kommentar

Ming

25.nov.2009 kl.17:20

:):)

Skriv en ny kommentar

hits