Pixley Mapogo

malinginging

malingshuesatlightDenne lørdagen og søndagen har vært rar og ensom. I går satte jeg på berlinerpoplene på DVD og la meg på sofaen. Fem timer senere var det over, og etter det gikk jeg å la meg. I dag har jeg malt og lest ut den siste boka om Jarle Klepp. Jeg tror jeg hadde likt den bedre om Helge Ombo døde, men det gjorde han ikke. Jeg lagde vafler til frokost, og har spist dem med hjemmelaget plommesyltetøy. Jeg har flyttet siden sist og jeg begynner å trives godt i den lille leiligheten min, selv om den ligger i feil by, i feil del av landet og kanskje til og med i feil land.

3 kommentarer

Maria.

04.okt.2009 kl.23:01

Jeg syns det var så rart at Helge ikke døde. Tror kanskje det hadde vært bedre om han hadde dødd, for jeg liker ikke den han har blitt.

Fint at du begynner å trives, selv om du kanskje er i feil land. Noen ganger får man bare gjøre det beste ut av det stedet man er.

sugemerke

08.okt.2009 kl.13:07

Jeg ble nesten irritert over det du sa om at Helge som ikke døde. Redd du skulle avsløre for mye av boka. Men jeg tror det skal gå fint. Du ødela ingenting. Flink. Likte du boka, eller falmer Renberg?

Lyche

12.okt.2009 kl.00:19

Jeg tror kanskje jeg gjorde det, men jaja.

Jeg tror jeg er en dum person å spørre, ettersom jeg elsker Renberg, men jeg syns nok kanskje ikke det er det beste han har skrevet. Jeg syns kompani orheim er den beste, i hvert fall av bøkene om Jarle Klepp.

Skriv en ny kommentar

hits